Post by leosmenimhopa on Feb 9, 2022 20:27:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از کریستال ها ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
سیمین شیطون تببتبیتلطنطدزمزاز ای نباسیک ای اید 😉😉😍😚😚
منحنی سختی بسیار منصفانه است و پول واقعاً فقط یک تجمل است و برای پیشرفت مورد نیاز نیست، بنابراین بازی قطعاً برای برنده شدن هزینه ای ندارد. یک چیزی که من به توسعه دهندگان توصیه می کنم، و این فقط یک ایده است، یک رئیس اضافه کنید که از همان مکانیک های دشمن نینجا جدید استفاده می کند، جایی که آنها اساساً آن را دارند اما 3 نوار سلامت و محدوده وسیع تری دارند. باز هم فقط یک ایده.
سرگرم کننده، تبلیغات بسیار زیاد. فکر می کنم 3 تبلیغ را در 2 دقیقه بازی تماشا کردم.
باشه پس اول... وای. این بازی آن چیزی نبود که انتظارش را داشتم. مثل، اصلا. من تازه شروع کردم به بازی کردنش و عالیه خیلی شدید است و من آن را دوست دارم. همینطوری تولید کننده ادامه بده! :دی
بازی خوبیه اما2ستاره ازش کم میکنم
متوسط
خیلی بده برا من نمیاد
Stealth Master: Assassin Ninja Action fqt
باید اجازه داده شود که دادههای ذخیره در Google Cloud ذخیره شود. وقتی تلفن را عوض کردم، تمام پیشرفت و پول نقد خود را از دست دادم
بازیش عالییی هستش
B-)(^_-)^_^^o^O:-):-\^o^8-)O:-):OB-):-\ :-{🇦🇸:-P:O:-\: OO:-)^o^:-$:-$B-):-\بدک نبود (^_-):-$;-):-(:-(:-) :-):-):-):-):-):-)B-);-);-):-$
خوبه
آنقدر آسان بود که خسته کننده شد
Clumsy Ninja Piedzīvojumu spēles bga
تبلیغات بیشتر از بازی وجود دارد و خیلی چالش برانگیز نیست.
واییییی تبلیغات زیاد بازی را کاملاً لذت بخش می کند من از خود بازی لذت می برم اما به دلیل تبلیغات آزاردهنده دیگر آن را بازی نمی کنم
نمی توان بازی را از سطح فعلی در دستگاه جدید از سر گرفت. تغییرات ایجاد شده در بازی از زمان بهروزرسانی ناخوشایند است. حالا شروع نمی شود، فقط خراب می شود.
دانلود گوه های آشغال سگ ها بی تی اس واسه منه کیم نامجون کیم سوگ جین مینیونگی جان حسوک پارک جیمین کیم تهیونگ جانجان کوک بی تی اس حالا که فهمیدید که بی تی اس واسه کیه کیم بازی در نیارید شیفم شد.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷☢☢☢☢☢☢💀💀💀💀💀☣☣🇹🇳🇹🇴
بازی حتی قبل از اینکه سطح اول را تمام کنید، از شما میخواهد که رتبهبندی شود.این نیز درست است قبل از اینکه مجبور شوید تبلیغات 30 ثانیه ای را بین هر سطح تماشا کنید، که ممکن است اضافه کنم (بدون جناس) بسیار کوتاه است. شما یک سطح 5 ثانیه ای (به معنای واقعی کلمه) بازی می کنید و یک تبلیغ 30 ثانیه ای را تماشا می کنید. شاید بازی سرگرم کننده باشد اگر راهی برای خرید آن و حذف تبلیغات ($$) وجود داشته باشد. مقابله با آن کمی دلهره آور است. مانند یک تبلیغ با یک بازی کوچک در آن. یک بازی با تبلیغات نیست.
شگفت انگيز. سرگرم کننده. یک مسئله بزرگ وجود دارد. بعد از هر دور یک اضافه وجود دارد. خیلی آزاردهنده است. اما یکی از بازی های بامزه ای که انجام دادم
من این بازی را خیلی دوست دارم و اینکه بعد از هفته سوم دانلودش هنوز دارم بازیش می کنم در واقع تعجب آور است چون خیلی زود علاقه ام به اکثر بازی ها از دست می رود... با این حال... من نبودم. از زمان آپدیت میتونه بازی کنه... اصلا لود نمیشه.
آن را امتحان کردم، بازی سرگرم کننده بود، اما تبلیغات آن را غیرقابل بازی می کند. تبلیغات برای بدست آوردن پول، خوب. تبلیغات برای گرفتن سلاح، مطمئنا. تبلیغات در بین هر توقف در بازی، نه با تشکر!
ک مادرتان با این بازی تان
بازیش عالی دم سازندش در نکنه
Stealth Master: Assassin Ninja Action ehh
بازی سرگرم کننده است، اما چرا باید فقط برای استفاده از سلاحی که قفل آن را باز کرده ام، تماشا کنم و تبلیغ کنم؟ احمقانه، و تبلیغات افتضاح و ناپسند است.
تبلیغات دانگ بسیار زیاد است... اگر تبلیغات بسیار زیاد بود، ممکن است واقعاً از بازی لذت ببرم و آن را بیش از 5 دقیقه نگه دارم. عیسی، تبلیغات بسیار، بعد از هر کاری که انجام می دهید. حیف .... در ابتدا سرگرم کننده به نظر می رسید.
این یک بازی سرگرم کننده است اما تبلیغات آزار دهنده است اما من به آن 5 ستاره می دهم زیرا واقعاً بازی خوبی است و گاهی اوقات من می میرم اما پولم را نگه می دارم
بازی یه حال بهم زنی یه🤮🤮🤮🤢🤮
عن ترین بازی دنیاست نصب کنید
از کنترل ها خوشت نمیاد برای یک بازی که واقعاً به جزئیات دقیق در نحوه مانور شما نیاز دارد، این یکی بسیار کم است.
باحال نیست
بازی سرگرم کننده برای کشتن زمان. گرافیک خوب و میزان سختی خوب. آن را امتحان کنید!