Post by leosmenimhopa on Feb 9, 2022 20:33:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Zagadki logiczne ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Zagadki logiczne IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej punktów ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Zagadki logiczne 2022 version ▞▞▞
Fajna ale gdybym chwilę nie wyskakiwały reklamy to była przez jeszcze.
Uwielbiam to, ale nie lubię, gdy reklamy zawsze się pojawiają
Aciek
fajna gra, czasem trudna, a czasem dość oczywista. daję to 4 gwiazdki, ponieważ czasami odpowiedź nie ma nawet sensu! ale nie mówię, że to zła gra, potrzebuje mocy mózgu, więc tak powinno być. Chyba...
Zrobienie lvl trwa 5s reklama co każdy poziom trwa 15s conajmniej.
To może być fajna gra, ale reklamy są bardzo irytujące i często. Zazwyczaj nie można pominąć reklam, a granie po tylu reklamach staje się nieprzyjemne.
To świetna gra, miałem ją kilka razy po skończeniu, usuwam ją, a następnie pobieram ponownie, co wiem, a potem jest to świetna gra i naprawdę fajna, daję jej 100/5, jest świetna i jedyne dodatki to aby zdobyć punkty za wskazówki i podoba mi się, jak to robi tydzień, myślę, że powinieneś go pobrać, ja i mój kuzyn spróbujmy zobaczyć, kto może to zdobyć pierwszy bez wskazówek i innych rzeczy, a to tylko jedno, że potrzebuje więcej poziomów, ale to jest to, a jeśli nie możesz tego zrobić i nie chcesz pominąć, sprawdź to YT
Gra jest dobra, ale po kliknięciu opcji podpowiedzi nie działa.
Reklama innej aplikacji. Poziomy pytań do żłobek dla opóźnionych intelektualnie. Nie polecam
oki gra
Po każdym poziomie reklamy a czasem nawet dwie. Odinstalowana, że ze względu na grasz 10 sekund oglądasz reklamy.
3 dlatego ze dalsze poziomy nie da się zrobić.
Dobra gra. Zbyt dużo reklam. Reklamy po każdym poziomie. Niefortunny.
Gra jest naprawdę przyjemna. Ale reklamy pojawiają się na każdym poziomie. Po prostu strata czasu.
Zakrecilm kołem i wygrałam VIP i napisali ze aplikacjanzostala zresetowana u co nie mam vip'a
Nie polecam daje dobra, pokazuje, że źle
Raft Survival: Hayatta Kalma Oyunları Simülasyon adr
Za dużo reklam, brak instrukcji **Aktualizacja, dziękuję Unico Studio za odpowiedź. Myślę, że potrzebna jest również szybka strona wprowadzająca, która poinformuje Cię, że możesz przenosić elementy, oprócz stukania w nie. Dziękuję!
dałbym 5 gwiazdek, gdyby po prostu nie miał tylu reklam, ale w sumie to świetna gra?
Otwórz swój umysł na reklamy Dzięki ale nie. Odinstalowuję
Te same reklamy, a gra słaba
gra wciągająca, ale zbyt duza dawka reklam wszystko niszczy :/
Gra jest fajna, ale te reklamy....
Mówię, że to cztery BC reklam, ale wszystko inne jest w porządku, granie i spędzanie czasu jest bardzo zabawne!
Dodali opcje płatne przez to jest wiecej reklam ale łamigłówki są trunde i wporządku
Brain Test: Tricky Puzzles Trivia mqbk
Brain Test: Tricky Puzzles טריוויה brxe
Trudno wyczuć grę ze względu na ilość reklam, więcej reklam niż gry. Usunąłem go, wyglądał przyzwoicie, ale zbyt denerwujący, aby dobrze go wyczuć, czy chcę za to zapłacić.
Dałem mu 4, ponieważ reklamy są krótkie, jest to trudne i można grać bez Wi-Fi.
Uwielbiam to, pomaga mi myśleć nieszablonowo, bardzo fajnie, czasami wściekam się z trikieness
jest okej
Wszystko pięknie ładnie, ale niby pokazuje, że nowy 17, a u mnie w tygodniu zawiera się na 13... Nie można też korzystać z korzystania z zagadek...
Oceniłbym 5 gwiazdek, ale nienawidzę reklam
Podoba mi się ta gra, ale zapisałem się na wersję próbną VIP i nadal otrzymuję dodatki za zarejestrowanie się na okres próbny VIP i nic się nie zmieniło. Proszę to naprawić. Jeśli to jest VIP, to dlaczego miałbym za to płacić? BTW ładne panele słoneczne!
Nie bardzo mi sie podoba niektore poziomy sa kompletnie do bani nie wiadomo o co w nich chodzi .Wprowadzilbym wiecej rebusów łamigłowek
Nie instalujesz tego dziadostwa ,reklamy co chwilę na cały ekran .Nie da się normalnie urzytkowac .
Jest super
Elo