Post by leosmenimhopa on Feb 9, 2022 20:42:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begaliniai kristalai nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Man labai patinka šis žaidimas, jis tiesiog sukelia priklausomybę, bet vienu metu jis įstrigo įkeliant ekraną, todėl jie turi tai išspręsti
Paleiskite žaidimą ir jis iškart sugenda
Nesu tikras, ar tai mano telefonas, ar jūsų programa, bet aš net negaliu žaisti žaidimo be rimtų trikdžių ar tiesiog sugenda. Man labai patinka Rickas ir Morty, taip pat mėgau šį žaidimą, bet kol ši klaida nebus ištaisyta, liūdna pasakyti, kad mano apžvalga išliks 2 žvaigždučių.
Epinis
Klientų aptarnavimas gana atsakingas. Deja, negaliu to pasakyti apie žaidimą. Tačiau kai tai veikia, tai yra fantastiška.
Sky Roller Árkádjátékok dex
Man patinka žaidimas ir mano Mortys! Žaidimo eiga yra paprasta, bet gera, mobiliojo žaidimo grafika yra miela ir puiki, o „Mortys“ dalis yra gana šauni. Vienintelės mano problemos yra problemos, susijusios su žaidimo užstrigimu įkėlimo ekrane prisijungiant ir neprisijungiant prie „Google Play“, kad būtų galima žaisti mano išsaugotus įrašus.
Niekada per visą gyvenimą neturėjau tiek problemų su žaidimu..buvau įstrigęs įkėlimo ekrane, išbandžiau daugybę dalykų. Tada įstrigo kelių išsaugojimo ekrane. Tada mano pagrindinis išsaugojimas dingo, tada aš pradėjau naudoti juodą taupymą. Išsiųstas pagalbos el. paštu ir grąžintas pristatymas...Aš TAIP pykstu, nes TIESIOG SKAIDAU PINIGUS UŽ ŠĮ ŽAIDIMĄ!
Šaunus žaidimas.
Mylėk šį žaidimą. Jei dėl kokios nors priežasties reikia iš naujo įdiegti, išsaugojimas debesyje veikia keistai. Pašalinkite žaidimą, įdiekite bet kurią jūsų įrenginio naudojamą žaidimų paleidimo priemonę (pvz., „Google Play“), atidarykite paleidimo priemonę ir įdiekite, o tada paleiskite „Pocket Mortys“ iš ten. Tai VIENINTELIS būdas jūsų debesies duomenys bus įkelti į žaidimą. Gana erzina, bet ką tik tai supratau praradęs daugybę duomenų. Be to, jei žaidimas užstringa ant Morty įkėlimo piktogramos, uždarykite visų programų ekraną ir spustelėkite jį neuždarydami.
Šiam žaidimui skiriu vieną žvaigždutę dėl nesąžiningų rungtynių arenoje. Jūs, vaikinai, suporuojate žemo lygio žaidėjus, kurių aukščiausias yra 15 LVL, o jūsų varžovas yra 25 LVL ir aukštesnis...
Esu didelis „Ric and Morty“ gerbėjas, todėl mane žudo palikti 2 žvaigždutes, nesupraskite manęs neteisingai, žaidimas yra labai smagus, iš esmės „pokemon“, bet su rick and morty. Didžiulis minusas iš tikrųjų yra galimybė patekti į žaidimą. Gaunate dienų, kai prisijungiate visiškai gerai, o tada turite dienas/savaites juodo ekrano su morty viduryje ir nesvarbu, kiek uždarote žaidimą, įjungiate, išjungiate internetą, atrodo, kad niekas neveikia. Pataisykite tai ir aš gaunu 5 žvaigždutes.
Sveiki, didžiulis franšizės gerbėjas, o žaidimas yra nuostabus, neskaitant kelių nedidelių klaidų. Atrodo, kad ppl palieka mūšius pvp, kai jie ruošiasi pralaimėti, ir tai neduoda jokio atlygio, nebent baigiate vieną iš jų mirties. Atrodo, kad ponas manęs ieško kelių žaidėjų žaidime nerodo skelbimų. Kūrėjų komanda puikiai atsako ir išsprendžia visas iškilusias problemas. Buvo tikrai patenkintas jų atsakymo laiku. Grįžti į 5 žvaigždučių įvertinimą!
Prisimenu, kad 2019 m. žaidžiau šį žaidimą valandų valandas, bet 1 kartą negaliu pasiekti tos paskyros ir, jei įmanoma, tai nėra iš karto, 2 užstrigau begaliniame įkėlimo ekrane
Bandau žaisti žaidimą, bet sakoma, kad pasirinkti keli išsaugojimai. Kai pasirenku, užduodu tą patį klausimą dar kartą ir jis kartojasi vėl ir vėl🤬🤬🤬
Toks geras žaidimas, man patinka, kaip galima rinktis ir prisijungus, ir neprisijungus, skelbimų nėra daug, bet kai kurie pasirodo.
Nusipirkau kelis bilietus, kad iškeisčiau į naujus „Mortys“ akcijoje. Po pirkimo aš žaidžiau keletą valandų ir atsijungiau. Vėl prisijungiau ir įstrigo įkėlimo ekrane su Morrys derp veidu. Pašalinti ir iš naujo įdiegti visi mano nauji Mortys dingo!!! Turėjau pilną Epic mortys denį, o dabar nebėra visų naujų!!! Noriu grąžinti pinigus
dar
Nemanau, kad šis žaidimas uždirba daug pinigų, todėl jie jį uždaro, bet vis tiek galite jį įdiegti, bet jis neveiks ir aš piktas, kad negaliu žaisti, nes matau savo draugą, bet jis man neleidžia žaisti ir žaidimas atrodo labai linksmas, todėl galbūt jis skirtas telefonams nustatyti, kiti žaidimai tai darė anksčiau, bet taip yra todėl, kad turėjau šiek tiek palaukti, kol gausiu tuos žaidimus, ir aš bandau atsisiųsti šį žaidimą jau kelis mėnesius
Pridėkite pvp arene ir bus 5/5 žaidimas
Žaidimas buvo geras anksti, bet jis niekada neišsaugojo mano duomenų po to, kai išdiegiau po įveikimo, taip pat atrodo, kad bus sunkiau pasiekti aukštesnį lygį, nei pirmą kartą tikriausiai nepavyko, nes žmonės žaidžia taip greitai, bet apskritai vis tiek geras žaidimas geresnis nei kiti žaidimai, kurie siunčia šlamštą. jus su skelbimais
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulácie vwra
Iš naujo įdiegta. Dabar aš negaliu žaisti. Tiesiog verčia mane pasirinkti išsaugojimo failą, įkeliamas ir aš turiu pasirinkti išsaugojimo failą dar kartą.
labai geras žaidimas
Žaidimas puikus, BET... Aš naudoju Samsung Galaxy S9 ir niekaip negaliu išeiti iš žaidimo. Galiu išsaugoti ir išeiti, bet tiesiog atsiduriu atidarytame ekrane... Mano telefono mygtukai BACK ir HOME visiškai neveikia, kol žaidimas veikia. Taigi turiu paspausti maitinimo mygtuką, eiti į telefono užrakinimo ekraną ir atidaryti fotoaparatą TIK, kad galėčiau atidaryti programų skirtuką ir iš tikrųjų UŽDARYTI Ricką ir Mortą. Kažkaip erzina. Bet žaidimas yra puikus, kitaip!
Žaidimas nebebus įkeliamas po pradžios ekrano
Geras žaidimas. Viskas, ką aš taip pat galiu pasakyti, tai pridėti daugiau galimybių pirkti daiktus.
Labai smagus ir priklausomybę sukeliantis žaidimas. Puikus būdas praleisti laiką. Tačiau žaidimas nuolat užstringa man žaidžiant ir prarandu atsargas, todėl daug kartų pradedu iš naujo. Ištrinu programą dėl visų joje esančių klaidų. Tikiuosi, kad žaidimas greitai bus atnaujintas, nes jam to labai reikia.
Geras zaidimas 🤗
Žaidimas neįkeliamas, teko iš naujo jį atsisiųsti bent keliolika kartų, kad tik BANDYTI ir prisijungti. Man patinka žaidimas, kai jis veikia. Prašau pataisyti!
Grįžti į 1 žvaigždutę! Kas iš tikrųjų f#@k!? Naudodami „Meeseeks“ dėžutes ir „halzingers“ peršokdami vietas kovos duobėje jus tiesiog pakelsite. Liko vienam varžovui, šie mferiai mane paleido, paėmė visus inventoriaus daiktus IR pasakė, kad pralaimėjau kovą. Ryšyje taip pat nieko blogo, tai tiesiog vagystė! Iššūkių meniu taip pat patobulintas. Rodomi tik 2 iššūkiai, net ir su (5) nematytais iššūkiais pagrindiniame meniu. Abu gedimai yra nepriimtini!
Man patinka viskas šiame žaidime! Vienintelė priežastis, kodėl vertinu tai 3/5 žvaigždutėmis, yra ta, kad praradau visą pažangą po naujausio atnaujinimo. Nesu tikras, kas tai sukėlė, bet net prisijungus per „Google Play“ nieko neatkuriama. Būčiau labai dėkingas, jei galėčiau kaip nors gauti pagalbos, kad atgaučiau pažangą.
Negaliu atkurti savo 3 metų paskyros ir turėjau pradėti nuo pradžių😖
Man patinka šis žaidimas. Jis gerai suprojektuotas, lengvai suprantamas ir turi daug skirtingų būdų mėgautis žaidimu. Turiu problemą ta, kad negaliu patikimai įsitraukti į žaidimą. Kartais spusteliu žaidimo piktogramą ir jis bus įkeltas įprastai, bet kartais ekranas „įkeliamas“ kelias minutes be jokių pokyčių. Prašau ką nors padaryti dėl to.Net jei išeisiu iš žaidimo ir grįšiu arba jei trumpam iš jo pasitraukiu ir grįžtu į jį, niekas nedaro šios problemos.
Kai pradžioje pasirenku vieną iš dviejų įrašų, jis pradeda įkelti, bet tada grįžta į išsaugojimo pasirinkimo meniu.
Žaidimas yra gana pasikartojantis ir jame nėra efektų kiekvienai atakai, kaip ir tikri pokemon žaidimai. Vis dėlto man šiek tiek patiko žaidimas ir jau daug valandų pažengiau į priekį, kai jis nusprendė nebeįkelti ir paliko mane begaliniame įkėlimo ekrano cikle. Bandžiau iš naujo įdiegti žaidimą tik tada, kai pastebėjau, kad mano pažanga dingo visam laikui, sugaišdama savo gyvenimo valandas. Matau, kad daugelis žmonių susidūrė su šia problema iš čia pateiktų atsiliepimų. Daugiau nebežaisiu, bet pataisykite tai.
nuostabus pokemon esque spinoff, kurį pagerino Rikas ir Morty! tiksliai taip, kaip žaidė senosios mokyklos pkmn geltonos, žalios, mėlynos ir raudonos versijos kovos stilius. taip, jis yra pagrįstas eilėmis ir taip, jei naudojate daiktą arba keičiate mirtį, kitas asmuo gauna eilę, kodėl? Kadangi atėjo jūsų eilė, turite strateguoti kiekvieną savo žingsnį, kad įvaldytumėte kovos stilių. neklausykite lamos, besiskundžiančių daiktu, naudojate char swap mechaniką, tai yra senosios mokyklos pkmn rick and morty stilius!! Nustokite siautėti.
Patiko
Man labai patinka patariu siustis 😃😃😃😃
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulacijske igre zbn